ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 24η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

24η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

*ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ: 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την οργάνωση της 24ης Κυπριακής Μαθηματικής Ολυμπιάδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Θα λειτουργήσουν εξεταστικά κέντρα σε όλες τις επαρχίες. Τα δοκίμια θα είναι τύπου πολλαπλής επιλογής και θα είναι διαθέσιμα στα ελληνικά και αγγλικά. Μπορείτε να βρείτε τα δοκίμια των προηγούμενων Κυπριακών Ολυμπιάδων στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, ΕΔΩ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην 24η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα έχουν μαθητές από Γ' Τάξη Δημοτικού έως Γ' Τάξη Λυκείου. Η εγγραφή για κάθε μαθητή είναι 15 ευρώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην 24η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα, γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της πύλης εγγραφών της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας. 

1) Όσοι κάνουν εγγραφή για πρώτη φορά στην πλατφόρμα θα λαμβάνουν στο email που θα δηλώσουν μήνυμα με τα στοιχεία του λογαριασμού τους (κωδικό χρήστη-username και password), καθώς και τον κωδικό υποψηφίου του/της μαθητή/τριας που έχει εγγραφεί στην Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα.  

Τα στοιχεία λογαριασμού σας θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να συνδέεστε στην πλατφόρμα και να βρίσκετε τις εγγραφές και συμμετοχές σας στους διαγωνισμούς ή τα Συνέδρια της ΚΥΜΕ.

2) Όσοι έχουν ήδη κάνει εγγραφή μέσω της πλατφόρμας για τον Επαρχιακό Διαγωνισμό που διεξήχθει τον Νοέμβριο 2022, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το email που ήδη έχουν δηλώσει και τον κωδικό που τους είχε σταλεί για να συνδεθούν στην πλατφόρμα πατώντας εδώ και μετά να προχωρήσουν με τη συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής για την 24η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

3) Θα είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον κωδικό υποψηφίου του/της μαθητή/τριας (που θα σας σταλεί με email από την πλατφόρμα εγγραφών) καθώς οι λίστες συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν με τους κωδικούς. 

4) Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση των μαθητών διότι εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. 

5) Η συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής επιτρέπει στην ΚΥΜΕ να ανακοινώσει δημόσια στην ιστοσελίδα της τα στοιχεία του/της μαθητή/τριας, μόνο στην περίπτωση που διακριθεί. Παρακαλούμε μελετήστε την πολιτική προσωπικών δεδομένων της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας στην ιστοσελίδα www.cms.org.cy.

 

** Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους/ες τους/τις μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

*** Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό θα έχουν ΜΟΝΟ οι μαθητές και μαθήτριες που δήλωσαν συμμετοχή εντός της προθεσμίας και βρίσκονται στις λίστες συμμετεχόντων με τον κωδικό υποψηφίου που τους έχει σταλεί. Κατάλογος συμμετεχόντων για επιβεβαίωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ (www.cms.org.cy) και θα ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες με μήνυμα sms ή email. 

Μπορείτε να βρείτε τη δήλωση συμμετοχής στην 24η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα πατώντας ΕΔΩ

 

ΒΙΒΛΙΟ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι