ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Γ' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΙΜΟ, ΒΜΟ, JBMO 2021

13 Μαΐου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΙΜΟ, ΒΜΟ, JBMO 2021

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, έχουμε πληροφορηθεί ότι το Σάββατο 15 Μαΐου 2021, που έχουμε ορίσει τον Γ' Διαγωνισμό Επιλογής, θα διεξαχθούν επίσης παράλληλα με το δικό μας διαγωνισμό και η Ολυμπιάδα Φυσικής και η Ολυμπιάδα Βιολογίας. Για αυτό το λόγο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΥΜΕ αποφάσισε όπως αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του Γ' Διαγωνισμού Επιλογής για Γυμνάσιο και Λύκειο για να μην χάσει κανένας μαθητής και μαθήτρια την ευκαιρία να συμμετέχει. 

Νέα ημέρα διεξαγωγής του Γ' Διαγωνισμού Επιλογής για τους Διεθνείς Διαγωνισμούς JBMO, BMO και IMO 2021, θα είναι η Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, ώρα 15:00 - 19:30.

Θα υπάρχουν εξεταστικά κέντρα σε όλες σχεδόν τις Επαρχίες.

Εξεταστικά κέντρα:

Επαρχία Λευκωσίας - Λύκειο Λατσιών

Επαρχία Λεμεσού - Λύκειο Πολεμιδιών

Επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου - Λύκειο Βεργίνας Λάρνακα

Επαρχία Πάφου - Α' Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ' 

 

Δικαίωμα συμμετοχής στον Γ' Διαγωνισμό Επιλογής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου, που έχουν διακριθεί στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών, που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εξέτασης τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του Διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, καθώς και κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητών στα εξεταστικά κέντρα, θα τηρούνται όλοι οι κανόνες Πρωτοκόλλου Ασφάλειας και Υγείας που θα βρίσκονται σε ισχύ την ημέρα του διαγωνισμού.  Οι μαθητές και μαθήτριες θα πρέπει να προσκομίσουν στο εξεταστικό κέντρο αρνητική διάγνωση τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) με ισχύ 72 ωρών.

  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους διαγωνιζόμενους του Γυμνασίου και Λυκείου εντός και εκτός των αιθουσών εξέτασης.
  • Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στο εξεταστικό κέντρο αρνητική διάγνωση τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) με ισχύ 72 ωρών.
  • Θα γίνεται θερμομέτρηση των μαθητών κατά την είσοδό τους στο Εξεταστικό Κέντρο.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.
  • Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

 

Εκ του ΔΣ της ΚΥΜΕ.

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι