ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2021-2022

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2021-2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, υπενθυμίζει όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' Δημοτικού και όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου, που έχουν διακριθεί στους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς Μαθηματικών που διεξήχθησαν στις 13 Νοεμβρίου 2021, ότι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 9:30-11:30 για το Δημοτικό και ώρα 9:30-12:30 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο, στα παρακάτω κέντρα εξέτασης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Λύκειο Λατσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ :  Λανίτειο Λύκειο

ΛΑΡΝΑΚΑ : Λύκειο Βεργίνας

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ : Λύκειο Παραλιμνίου

ΠΑΦΟΣ : Λύκειο Κύκκου Πάφου

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων του Επαρχιακού Διαγωνισμού. Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε ΕΔΩ.

 

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, καθώς και κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητών στα εξεταστικά κέντρα, θα τηρούνται όλοι οι κανόνες Πρωτοκόλλου Ασφάλειας και Υγείας που θα βρίσκονται σε ισχύ την ημέρα του διαγωνισμού.  

  • Κατά την είσοδό τους στα Εξεταστικά Κέντρα ΟΛΟΙ οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν το safe pass τους. 
  • Οι μαθητές ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ θα πρέπει να προσκομίσουν ένα (1) από τα ακόλουθα ΕΓΚΥΡΑ πιστοποιητικά είτε σε ηλεκτρονική, είτε σε έντυπη μορφή:
  1. Αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για την ασθένεια COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός μίας εβδομάδα (7 ημερών)
  2.  Ανάρρωσης από την ασθένεια COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει το διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής θετικής τους διάγνωσης
  • Οι μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ΛΥΚΕΙΟΥ θα πρέπει προσκομίσουν ένα (1) από τα ακόλουθα ΕΓΚΥΡΑ πιστοποιητικά είτε σε ηλεκτρονική, είτε σε έντυπη μορφή:
  1. Αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για την ασθένεια COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών
  2. Εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού
  3. Ανάρρωσης από την ασθένεια COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει το διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής θετικής τους διάγνωσης
  • Νοείται ότι, μαθητές και μαθήτριες Δημόσιων ή Ιδιωτικών σχολείων που δεν θα προσκομίσουν ένα από τα πιο πάνω πιστοποιητικά ή το πιστοποιητικό τους/της δεν είναι έγκυρο την ημέρα της εξέτασης, δεν θα γίνουν αποδεκτοί στα κέντρα εξέτασης.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους μαθητές Ε' και Στ' Δημοτικού εντός και εκτός των αιθουσών εξέτασης.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους διαγωνιζόμενους του Γυμνασίου και Λυκείου εντός και εκτός των αιθουσών εξέτασης.
  • Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά νωρίτερα πριν την έναρξη της εξέτασης.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.
  • Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

* Σας παρακαλούμε όπως διαβάσετε πολύ προσεκτικά το Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγείας για τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών 2021

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΥΜΕ

www.cms.org.cy

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι