ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2024

17 Μαΐου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2024

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των άρθρων που υποβλήθηκαν για τον διαγωνισμό συγγραφής δημοσιογραφικού άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα: «Μαθηματικά και Δεξιότητες», ανακοινώνει τους/τις μαθητές-τριες/συγγραφείς που προκρίνονται στον ζωντανό τελικό. Ο κατάλογος ονομάτων παρουσιάζεται με αλφαβητική σειρά.

Οι φιναλίστ Γυμνασίου και Λυκείου, καλούνται να παρουσιάσουν και να υποστηρίξουν προφορικά το άρθρο τους και τις θέσεις τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής κριτών. Ο/Η κάθε μαθητής/τρια θα παρουσιάσει προφορικά, χωρίς σημειώσεις, τα κύρια σημεία του άρθρου του/της σε χρόνο 3-4 λεπτών.

Η τελική φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, η ώρα 18:00 το απόγευμα, στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου (Στασίνου 51, Τ.Κ. 2002, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία).

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της διαδικασίας.

**Όλοι/ες οι διαγωνιζόμενοι/ες που θα παρευρεθούν στην Τελική Φάση του διαγωνισμού, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσουν γραπτώς με email στο cms@cms.org.cy, μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ποιοί/ες μαθητές/συγγραφείς έχουν προκριθεί στην τελική φάση. 

Τα βραβεία είναι:

(α)  1ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα και Tablet

(β)  2ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα

(γ)  3ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας

Περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό και τους Όρους και Κανονισμούς μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ.

Η Τελική Φάση του Διαγωνισμού οργανώνεται με τη συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της κοινωνικής της προσφοράς και της γενικότερης επιδίωξης για ανάπτυξη των μελλοντικών πολιτών της Κύπρου με δεξιότητες δημιουργικότητας, καινοτομίας και επικοινωνίας.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι