Τελική Φάση Διαγωνισμού Δημοσιογραφικού Άρθρου για τα Μαθηματικά 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία  σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τελική Φάση του Διαγωνισμού συγγραφής Δημοσιογραφικού Άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα «Μαθηματικά και Τέχνες».

Στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού οι δέκα φιναλίστ κάθε επιπέδου (Γυμνάσιο και Λύκειο) θα παρουσιάσουν και θα υποστηρίξουν προφορικά το άρθρο και τις θέσεις τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής κριτών. Ο κάθε μαθητής/μαθήτρια θα παρουσιάσει, χωρίς σημειώσεις, τα κύρια σημεία του άρθρου του/της σε χρόνο 3-4 λεπτά. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με τη λήξη της διαδικασίας.

Η Τελική Φάση του Διαγωνισμού Δημοσιογραφικού Άρθρου θα γίνει την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, η ώρα 5 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο 2, κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στη Λεμεσό.

Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Δρ. Κυπριανού Λούη.

Για να δείτε ποιοί μαθητές και μαθήτριες έχουν προκριθεί στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού πατήστε ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Αμφιθέατρο 2 του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου βρίσκεται στην οδός Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία (κτήριο Στοά Τάσσος Παπαδόπουλος)

Μπορείτε να δείτε το χάρτη ΕΔΩ

 

 

Με τη συνεργασία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι