ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΜΕ ΓΙΑ 21η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2020

15 Μαΐου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΚΥΜΕ)

Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα και Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2020

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει ότι, επιτρέποντος των εξελίξεων, η 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα θα οργανωθεί τμηματικά και δια ζώσης στις 27 και 28 Ιουνίου 2020. Η ακριβής ημέρα και ώρα που θα οργανωθεί για κάθε τάξη, από Γ’ Δημοτικού έως Γ’ Λυκείου, θα ανακοινωθεί εντός Ιουνίου, λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες αποστάσεων και υγιεινής στους χώρους διεξαγωγής.

Μαθητές που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή λόγω των περιορισμών του covid-19, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και τις 31 Μαΐου 2020, μόνο διαδικτυακά (εγγραφή και πληρωμή μέσω JCC smart).

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Νοουμένου ότι θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία από τον Ιούλιο 2020, η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία προτίθεται να οργανώσει το 30ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο στο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό, λαμβάνοντας υπόψη και εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο αυτή. Μετά από παράκληση γονιών και ειδικά για φέτος, το ΔΣ της ΚΥΜΕ, σε διαδικτυακή συνεδρίαση του την 14η Μαΐου 2020, αποφάσισε να επιτρέψει σε όσους γονείς ή κηδεμόνες θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και να διαμένουν στον ίδιο χώρο. Οι σχετικοί κανόνες και επιλογές συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Εκ του ΔΣ της ΚΥΜΕ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι