ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Β' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ IMC KEY STAGE II ΚΑΙ KEY STAGE III 2022

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού, και όλοι οι μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου, που διακρίθηκαν στους Παγκύπριους Διαγωνισμούς, που έγιναν στις 18 Δεκεμβρίου 2021, καλούνται να παρακαθίσουν τον Β΄ Διαγωνισμό Επιλογής για τον Διεθνή Διαγωνισμό IMC 2022 – Key Stage II και Key Stage III, που θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και ώρα 15:45 – 17:45 στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα και στο Λύκειο Κύκκου στην Πάφο.

Οι μαθητές και μαθήτριες από τις Επαρχίες Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο θα παρακαθίσουν την εξέταση στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα. Οι μαθητές και μαθήτριες από τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου θα παρακαθίσουν την εξέταση στο Λύκειο Κύκκου στην Πάφο. 

Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εξέτασης τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του Διαγωνισμού.

Για την είσοδό των μαθητών στον χώρο εξέτασης ισχύουν τα Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγείας που εφαρμόζονται στα σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.   

Φροντίστε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα αποδεικτικά. 

Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.

Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

Εκ του ΔΣ της ΚΥΜΕ.

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι