ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 23η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2022

23η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

*ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την οργάνωση της 23ης Κυπριακής Μαθηματικής Ολυμπιάδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Θα λειτουργήσουν εξεταστικά κέντρα σε όλες τις επαρχίες. Τα δοκίμια θα είναι τύπου πολλαπλής επιλογής και θα είναι διαθέσιμα στα ελληνικά και αγγλικά. Τα δοκίμια των προηγούμενων Κυπριακών Ολυμπιάδων βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην 23η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα έχουν μαθητές από Γ' Τάξη Δημοτικού έως Γ' Τάξη Λυκείου. Η εγγραφή για κάθε μαθητή είναι 15 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΥΜΕ αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για τις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022.

Ηλεκτρονική εγγραφή

Πριν προχωρήσετε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό του Σχολείου του/της μαθητή/τριας. 

** Για να βρείτε τους κωδικούς των σχολείων που θα χρειαστείτε για την ηλεκτρονική αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Για την ηλεκτρονική εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

 

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση των μαθητών διότι εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Η ΚΥ.Μ.Ε. θα αποστείλει στα σχολεία δελτίο συμμετοχής για κάθε μαθητή, το οποίο θα δείχνει τον τόπο και χρόνο του διαγωνισμού.

Σημειώνουμε ότι όσοι μαθητές επιθυμούν να ειδοποιηθούν με sms, σε περίπτωση που πετύχουν μετάλλιο, να δηλώσουν αριθμό κινητού τηλεφώνου δίπλα από το όνομα τους. Τα αποτελέσματα σε όσους εξασφαλίσουν μετάλλιο θα σταλούν και με sms.

* Η δήλωση κινητού τηλεφώνου εξ' υπακούει συμφωνία ώστε να σταλούν τα αποτελέσματα, σε περίπτωση διάκρισης, με sms. H υπογραφή της δήλωσης επιτρέπει στην ΚΥΜΕ να ανακοινώσει δημόσια τα στοιχεία του μαθητή μόνο στην περίπτωση που διακριθεί καθώς και στοιχεία συμμετοχής στην ιστοσελίδα. Τα στοιχεία των μαθητών θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το σκοπό του διαγωνισμού και για ανακοίνωση συμμετοχής ή/και σε περίπτωση διάκρισης. Παρακαλώ μελετήστε την πολιτική προσωπικών δεδομένων της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας στην ιστοσελίδα www.cms.org.cy.

 

 

ΒΙΒΛΙΟ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι