ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ MILAGE LEARN+

"LEARN+: BUILDING COMMUNITIES OF TEACHERS PRODUCERS TO IMPLEMENT PERSONALIZED LEARNING OF MATHEMATICS SUPPORTED BY MACHINE LEARNING AND BLOCK CHAIN TO ASSESS COMPETENCES"

2019-1-PT01-KA201-061246

www.learnmore.milage.io

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ MILAGE LEARN+

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει εργαστήριο με την χρήση της Πλατφόρμας MILAGE Learn+. Η συμμετοχή στο εργαστήριο θα είναι δια ζώσης και δωρεάν.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «LEARN+: Building communities of teachers producers to implement personalized learning of mathematics supported by machine learning and block chain to assess competences».  Σύντομη περιγραφή του προγράμματος «LEARN+» και των δυνατοτήτων της πλατφόρμας «MILAGE LEARN+» μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021, μεταξύ 11:20 και 13:00, στο ξενοδοχείο «Constantinos The Great» (Πρωταρά 30, Πρωταράς, Παραλίμνι)

Αίθουσα: «Helena Conference room»

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής που διδάσκουν στην Ε΄ και Στ΄ τάξη Δημοτικού Σχολείου και σε εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Τονίζεται ότι, παρόλο που για την εκμάθηση της λειτουργίας της πλατφόρμας θα χρησιμοποιηθούν παραδείγματα από το μάθημα των Μαθηματικών, η πλατφόρμα μπορεί να αξιοποιηθεί και από εκπαιδευτικούς που διδάσκουν άλλα μαθήματα.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στο Εργαστήρι εάν επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους φορητό υπολογιστή ή tablet.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, σχολείο/οργανισμό, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο) στο email: projects@cms.org.cy.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου  2021.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Εκ του ΔΣ της ΚΥΜΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

               

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι