ΑΝΑΒΟΛΗ 21ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, ανακοινώνει την αναβολή της διεξαγωγής της 21ης Κυπριακής Μαθηματικής Ολυμπιάδας, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, 5 Απριλίου 2020.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Ολυμπιάδας θα ανακοινωθεί αργότερα.

Οι εγγραφές των μαθητών στην 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα θα μπορούν να γίνονται μέχρι την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, είτε με ηλεκτρονική εγγραφή είτε με έντυπη εγγραφή.

Υπενθυμίζουμε ότι θα λειτουργήσουν εξεταστικά κέντρα σε όλες τις επαρχίες. Τα δοκίμια είναι τύπου πολλαπλής επιλογής και είναι διατυπωμένα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Τα δοκίμια των προηγούμενων Κυπριακών Ολυμπιάδων βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΚΥ.Μ.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής στην 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα έχουν μαθητές από Γ' Τάξη Δημοτικού έως Γ' Τάξη Λυκείου. Από κάθε σχολείο μπορούν να δηλώσουν όσοι μαθητές ενδιαφέρονται χωρίς όριο. Η εγγραφή για κάθε μαθητή είναι 12 ευρώ.

Οι εγγραφές στην 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα μπορούν να γίνουν με τους δύο παρακάτω τρόπους:

Α) Ηλεκτρονική εγγραφή: Κάθε μαθητής, αφού επισκεφθεί την ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ www.cms.org.cy, θα μπορεί να βρει και να συμπληρώσει το ηλεκτρονικό έντυπο για την εγγραφή του/της στην 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα. Η πληρωμή των 12 ευρώ θα γίνεται μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα. (νέα προθεσμία μέχρι 3 Απριλίου 2020)

Β) Έντυπη εγγραφή:

i) Με αποστολή του ομαδικού καταλόγου δηλώσεων συμμετοχής από το σχολείο, μαζί με απόδειξη πληρωμής προς 12 ευρώ για κάθε μαθητή, στα γραφεία της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας. Η απόδειξη πληρωμής εξασφαλίζεται με κατάθεση για το συνολικό ποσό χρημάτων στο λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ: ΙΒΑΝ CY07 0020 0158 0000 0001 0018 1200. Παρακαλούμε όπως το ποσό της κατάθεσης να γίνεται με μετρητά σε έντυπο «κατάθεση έναντι τρίτου», όπου να αναγράφεται και το όνομα του σχολείου. Για περισσότερους μαθητές φωτοτυπήστε το έντυπο δήλωσης συμμετοχής. Συμπληρώστε τους καταλόγους δηλώσεων χρησιμοποιώντας ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ή

ii) Συμπληρώνοντας και στέλνοντας ταχυδρομικώς το ατομικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής μαζί με απόδειξη πληρωμής προς 12 ευρώ, στα γραφεία της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας. Η απόδειξη πληρωμής εξασφαλίζεται με κατάθεση για το συνολικό ποσό χρημάτων στον πιο πάνω λογαριασμό. Παρακαλούμε όπως το ποσό της κατάθεσης να γίνεται με μετρητά σε έντυπο «κατάθεση έναντι τρίτου», όπου να αναγράφεται το όνομα του μαθητή.

Οι έντυπες δηλώσεις, ομαδικές ή ατομικές, πρέπει να φθάσουν στα γραφεία της ΚΥ.Μ.Ε. μέχρι τις 3 Απριλίου 2020. Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση των μαθητών διότι εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Η ΚΥ.Μ.Ε. θα αποστείλει στα σχολεία δελτίο συμμετοχής για κάθε μαθητή, το οποίο θα δείχνει τον τόπο και χρόνο του διαγωνισμού.

Σημειώνουμε ότι όσοι μαθητές επιθυμούν να ειδοποιηθούν με sms, σε περίπτωση που πετύχουν μετάλλιο, να δηλώσουν αριθμό κινητού τηλεφώνου δίπλα από το όνομα τους. Τα αποτελέσματα σε όσους εξασφαλίσουν μετάλλιο θα σταλούν και με sms.

* Η δήλωση κινητού τηλεφώνου εξ' υπακούει συμφωνία ώστε να σταλούν τα αποτελέσματα, σε περίπτωση διάκρισης, με sms. H υπογραφή της δήλωσης επιτρέπει στην ΚΥΜΕ να ανακοινώσει δημόσια τα στοιχεία του μαθητή μόνο στην περίπτωση που διακριθεί καθώς και στοιχεία συμμετοχής στην ιστοσελίδα. Τα στοιχεία των μαθητών θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το σκοπό του διαγωνισμού και για ανακοίνωση συμμετοχής ή/και σε περίπτωση διάκρισης. Παρακαλώ μελετήστε την πολιτική προσωπικών δεδομένων της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας στην ιστοσελίδα www.cms.org.cy.

Ανακοινώσεις που αφορούν στην 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα:

1. Προς Διευθυντές/Διευθύντριες: Δημοτικών Σχολείων (Α΄& Β΄Κύκλος) και Ιδιωτικών Σχολών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

2. Προς Γονείς και Κηδεμόνες Δημοτικών Σχολείων (Μέσω Διευθύνσεων των Σχολείων)

3. Προς Διευθυντές/Διευθύντριες: Γυμνασίων-Λυκείων-Τεχνικών Σχολών-Ιδιωτικών Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης

4. Προς Γονείς και Κηδεμόνες Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης (Μέσω Διευθύνσεων των Σχολείων)

5. Ομαδικό έντυπο δηλώσεων για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ

6. Ομαδικό έντυπο δηλώσεων για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ

Ηλεκτρονική εγγραφή

Για την ηλεκτρονική εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

** Για να βρείτε τους κωδικούς των σχολείων που θα χρειαστείτε για την ηλεκτρονική αίτηση πατήστε ΕΔΩ

ΒΙΒΛΙΟ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι