Online Focus Group – Διαδικτυακή Συνάντηση - Πρόσκληση Συμμετοχής Μαθητών (Μέσης εκπαίδευσης)

Προσκαλούμε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης να συμμετέχουν σε focus group για σκοπούς του Ευρωπαϊκού προγράμματος “ONLIFE: Empower hybrid Competences for Onlife Adaptable Teaching in School Education in times of pandemic", που διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (European Association of Career Guidance - EACG), εταίρος του έργου.


Το έργο στοχεύει να αναπτύξει μια μεθοδολογία που θα υποστηρίζει την προσαρμοστικότητα της ζωής των εκπαιδευτικών στη διαδικτυακή διδακτική διαδικασία στη Σχολική Εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να έχουν υβριδικές ικανότητες ως εκπαιδευτικοί.


Για να γίνει αυτό όμως είναι σημαντικό να ληφθούν πληροφορίες και από τη πλευρά των μαθητών (μέσης εκπαίδευσης) σχετικά με την εμπειρία τους στα υβριδικά ή και διαδικτυακά μαθήματα.


Όσοι θα συμμετέχουν θα λάβουν και πιστοποιητικό συμμετοχής.


Η συνάντηση θα μαγνητοσκοπηθεί μόνο για σκοπούς καταγραφής αποτελεσμάτων και δεν θα δημοσιευθεί. Το Focus Group θα είναι στην ελληνική γλώσσα και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:00 μ.μ.


Διάταξη:
1. Το έργο “ONLIFE”
2. Στόχος του Focus Group
3. Ερωτήσεις Συζήτησης
4. Επίλογος
5. Οι εταίροι του έργου ONLIFE


Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διοργανωτή μέσω email στο tsartsali.m@eacg.eu ή καλέστε στο 22283604.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την πρόσκληση

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι