ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ STEAME ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο Μαθηματικά και STEAME

Πρόσκληση για Ειδικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Εκπαιδευτών STEAME

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία καλεί εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης που διδάσκουν στην Ε΄ ή Στ΄ τάξη Δημοτικής, εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όλων των ειδικοτήτων, καθώς και μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «STEAME Project Based Learning: Μάθηση και Δημιουργία»,  να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους πατώντας ΕΔΩ.

Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «STEAME PBL: Μάθηση και Δημιουργία» αναμένεται να αρχίσει τον Φεβρουάριο 2024 και θα περιλαμβάνει δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί επιμόρφωση διάρκειας 15 ωρών, στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα αναπτύξουν τις δικές τους STEAME Project Based Learning δραστηριότητες.

Στη δεύτερη φάση, η οποία θα έχει διάρκεια 9 ώρες τουλάχιστο, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα κληθούν να εφαρμόσουν τις δραστηριότητές τους σε μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετέχουν στην Καλοκαιρινή Κατασκήνωση τον Ιούλιο 2024 στον Αγρό, η οποία θα έχει θέμα «Μαθηματικά και STEAME».

Στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες του Προγράμματος Επιμόρφωσης θα απονεμηθεί ειδική πιστοποίηση Εκπαιδευτή/τριας STEAME, μετά από την ολοκλήρωση του Προγράμματος.

Σημειώνεται ότι για την πραγματοποίηση της δεύτερης φάσης του Προγράμματος θα υπάρξει οικονομική συγχρηματοδότηση για οδοιπορικά έξοδα προς και από τον Αγρό, καθώς και προσφορά γευμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στο cms@cms.org.cy ή στο 22378101.

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση πατώντας ΕΔΩ

 

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι