Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα "Νέες προοπτικές για τα Μαθηματικά και τη διδασκαλία τους"

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα "Νέες προοπτικές για τα Μαθηματικά και τη διδασκαλία τους". 

Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των σαράντα (40) χρόνων από την ίδρυση της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας και θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου, κτήριο Συγκλήτου "Αναστάσιος Λεβέντης", το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, από τις 09:00 – 13:30.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση για νέες ιδέες και θέματα που αφορούν στα Μαθηματικά, τις εφαρμογές τους και την αποτελεσματική διδασκαλία τους, στοχεύοντας στην προώθηση και την αξιοποίησή τους από τους/τις εκπαιδευτικούς στα σχολεία της Κύπρου, για την αποτελεσματική μάθηση του μαθήματος των Μαθηματικών. Μέσα από το περιεχόμενο των κεντρικών εισηγήσεων και των εργαστηρίων, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να συζητήσουν νέες διδακτικές πρακτικές και παραδείγματα που μπορούν να αξιοποιήσουν στη διδασκαλία τους, για αποτελεσματική μάθηση των Μαθηματικών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

              

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι