Διεξαγωγή Επιμορφωτικού Εργαστηρίου με θέμα «Αξιοποίηση της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας MILAGE LEARN+ στη διδασκαλία» - 11 Σεπτεμβρίου 2021

Θέμα: Διεξαγωγή Επιμορφωτικού Εργαστηρίου με θέμα «Αξιοποίηση της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας MILAGE LEARN+ στη διδασκαλία»

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Τύχωνα, διοργανώνει Επιμορφωτικό Εργαστήρι με θέμα: «Αξιοποίηση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας MILAGE LEARN+ στη διδασκαλία». Η συμμετοχή στο εργαστήρι θα είναι δια ζώσης.

Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «LEARN+: Building communities of teachers producers to implement personalized learning of mathematics supported by machine learning and block chain to assess competences».  Σύντομη περιγραφή του προγράμματος «LEARN+» και των δυνατοτήτων της πλατφόρμας «MILAGE LEARN+» μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Το Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 10:00 μέχρι τις 14:30, στο Foley‘s School στη Λεμεσό (Λεωφόρος Νίκης 2, 4108, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός), Room: THE STUDY.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής που διδάσκουν στην Ε ́ και Στ ́ τάξη Δημοτικού Σχολείου και σε εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Τονίζεται ότι, παρόλο που για την εκμάθηση της λειτουργίας της πλατφόρμας θα χρησιμοποιηθούν παραδείγματα από το μάθημα των Μαθηματικών, η πλατφόρμα μπορεί να αξιοποιηθεί και από εκπαιδευτικούς που διδάσκουν άλλα μαθήματα.

Η γλώσσα του Εργαστηρίου θα είναι η Αγγλική και ο εκπαιδευτής θα είναι ο Συντονιστής του Έργου Learn+, καθηγητής Mauro Figueiredo από το University of Algarve στην Πορτογαλία. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στο Εργαστήρι θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή ή tablet.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Εργαστηρίου πατώντας ΕΔΩ.

Εάν είστε εγγεγραμμένοι στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο https://www.pi-eggrafes.ac.cy/, στην κατηγορία «Εξειδικευμένα Σεμινάρια». Για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων κάθε εκπαιδευτικού. Σχετικές οδηγίες βρίσκονται στην αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi.ac.cy/, στον σύνδεσμο «Διαχείριση προφίλ».

Εάν δεν είστε εγγεγραμμένοι στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του ΠΙΚ τότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής της ΚΥΜΕ, πατώντας ΕΔΩ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2021. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στο Εργαστήρι θα προσφερθεί καφές και γεύμα. Επίσης θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, και θα έχουν την ευκαιρία, αν το επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση πιστοποίησης L-Cloud, «Adaptable Cloud Education Leader», εφόσον οι διεργασίες εφαρμογής που θα έχουν κάνει με τους/τις μαθητές/μαθήτριές τους χρησιμοποιώντας Cloud Computing θα ικανοποιούν τα σχετικά κριτήρια.

 

Εκ του ΔΣ της ΚΥΜΕ.

 

                                                                         

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι