ΠΥΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι έχει ανοίξει η νέα πύλη εγγραφών της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, η οποία θα χρησιμοποιείται για τις εγγραφές/δηλώσεις συμμετοχής στους διαγωνισμούς και στα Συνέδρια της ΚΥΜΕ.

Κατά την πρώτη εγγραφή σας στην πλατφόρμα θα λαμβάνετε στο email που θα δηλώσετε μήνυμα με τα στοιχεία του λογαριασμού σας (κωδικό χρήστη-username και password), καθώς και τον κωδικό υποψηφίου του/της μαθητή/τριας που έχει εγγραφεί στον διαγωνισμό. 

Τα στοιχεία λογαριασμού σας θα μπορείτε να τα χρησιμποιήσετε αργότερα για να συνδέεστε στην πλατφόρμα και να βρίσκετε τις εγγραφές και συμμετοχές σας στους διαγωνισμούς ή τα Συνέδρια της ΚΥΜΕ.

Θα είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον κωδικό υποψηφίου του/της μαθητή/τριας καθώς οι λίστες συμμετεχόντων θα ανακοινώνονται με τους κωδικούς. 

Στο παρόν στάδιο στην πλατφόρμα έχει ενεργοποιηθεί η εγγραφή για ατομικές δηλώσεις μαθητών/τριων για τους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς για τη σχολική χρονιά 2022-2023, που θα διεξαχθούν το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, η ώρα 10:00-12:00 το πρωί, σε καθορισμένα εξεταστικά κέντρα για την κάθε επαρχία.

Εξεταστικά κέντρα ανά Επαρχία:

Λευκωσία - Λύκειο Λατσιών

Λεμεσός - Λύκειο Λινόπετρας

Λάρνακα - Λύκειο Βεργίνας

Αμμόχωστος - Λύκειο Παραλιμνίου

Πάφος - Α΄ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ' 

 

Στους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξη του Δημοτικού και όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. 

*Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: 29 Οκτωβρίου 2022

** Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους/ες τους/τις μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

*** Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό θα έχουν ΜΟΝΟ οι μαθητές και μαθήτριες που δήλωσαν συμμετοχή εντός της προθεσμίας και βρίσκονται στις λίστες συμμετεχόντων με τον κωδικό υποψηφίου που τους έχει σταλεί. Κατάλογος συμμετεχόντων για επιβεβαίωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ (www.cms.org.cy) και θα ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες με μήνυμα sms ή email. 

Μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα και να βρείτε τη δήλωση συμμετοχής στους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς πατώντας ΕΔΩ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι