ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2022-2023

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2022-2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, υπενθυμίζει όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' Δημοτικού και όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου, που έχουν διακριθεί στους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς Μαθηματικών που διεξήχθησαν στις 13 Νοεμβρίου 2022, ότι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 9:30-11:30 για το Δημοτικό και ώρα 9:30-12:30 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο, στα παρακάτω κέντρα εξέτασης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Λύκειο Λατσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ :  Λύκειο Λινόπετρας 

ΛΑΡΝΑΚΑ : Λύκειο Βεργίνας

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ : Λύκειο Παραλιμνίου

ΠΑΦΟΣ : Λύκειο Α' Εθνάρχη Μακαρίου Γ' 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων του Επαρχιακού Διαγωνισμού. Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε ΕΔΩ.

  • Την ημέρα της εξέτασης οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους, τον αριθμό υποψηφίου τους και πένες χρώματος μπλέ ή μαύρο. 
  • Συστήνεται η χρήση μάσκας εντός της αίθουσας εξέτασης. 
  • Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά νωρίτερα πριν την έναρξη της εξέτασης.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.
  • Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΥΜΕ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι