ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ 2022" ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΟΝΟ

H Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει τη διεξαγωγή του ομαδικού διαγωνισμού μαθηματικών «Μαθηματική Σκυταλοδρομία 2022», για ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΟΝΟ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00-13:00 στον Πολυχώρο PAVILION, στη Λευκωσία

Η φιλοσοφία αυτού του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη της συνεργατικής προσέγγισης μεταξύ των μαθητών με παράλληλο ανταγωνισμό τύπου παιχνιδιού και με στόχο τη βελτίωση της ικανότητας και δεξιότητας που προκύπτει από ομαδική εργασία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Δημόσια και Εγγεγραμμένα Ιδιωτικά Γυμνάσια με ομάδα μαθητών Α', Β' και Γ' τάξης Γυμνασίου (7ου, 8ου και 9ου έτους φοίτησης).

Κάθε ομάδα για κάθε τάξη θα αποτελείται από τρείς μαθητές. Δηλαδή το κάθε σχολείο θα εκπροσωπείται από εννιά μαθητές και ένα καθηγητή συνοδό.

Ο διαγωνισμός της "Μαθηματικής Σκυταλοδρομίας 2022" τελεί υπό την αιγίδα της ΟΕΛΜΕΚ και με τη συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου.

Τα βραβεία των νικητών για τη φετινή χρονιά θα τα προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου.

Περισσότερα για το διαγωνισμό της "Μαθηματικής Σκυταλοδρομίας 2022", καθώς και την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να τα βρείτε πιο κάτω.

Προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής του σχολείου και των μαθητών είναι η Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022. 

Ανακοίνωση Μαθηματικής Σκυταλοδρομίας για τα Γυμνάσια ΜΟΝΟ

Για την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής σχολείου και μαθητών στη Μαθηματική Σκυταλοδρομία 2022 πατήστε ΕΔΩ 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι