ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 2021

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, ενημερώνει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον Επαρχιακό Διαγωνισμό 2021, εντός της ημερομηνίας προθεσμίας, ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, ώρα 15:00-17:00 το απόγευμα.

*Λόγω αυξημένης συμμετοχής στην Επαρχία Λευκωσίας, και για να τηρηθούν όλα τα Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγείας, οι μαθητές και μαθήτριες θα χωριστούν σε δύο Εξεταστικά Κέντρα με βάση το επίπεδο (τάξη) τους. 

Ο Επαρχιακός Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα πιο κάτω εξεταστικά κέντρα.

Εξεταστικά κέντρα ανά Επαρχία:

Λευκωσία - Λύκειο Λατσιών - (στο Λύκειο Λατσιών θα παρακαθίσουν την εξέταση οι μαθητές/τριες της Ε' και Στ' Δημοτικού, Α' Γυμνασίου και Γ' Λυκείου)

Λευκωσία - Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ (στην Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ θα παρακαθίσουν την εξέταση οι μαθητές/τριες της Β' και Γ' Γυμνασίου και Α' και Β' Λυκείου)

Λεμεσός - Λανίτειο Λύκειο

Λάρνακα - Λύκειο Βεργίνας

Αμμόχωστος - Λύκειο Παραλιμνίου

Πάφος - Λύκειο Κύκκου

 

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, καθώς και κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητών στα εξεταστικά κέντρα, θα τηρούνται όλοι οι κανόνες Πρωτοκόλλου Ασφάλειας και Υγείας που θα βρίσκονται σε ισχύ την ημέρα του διαγωνισμού.  

  • Κατά την είσοδό τους στα Εξεταστικά Κέντρα οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν το safe pass τους. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να παρουσιάζουν ένα εκ των πιο κάτω αποδεικτικών:
  1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με μια δόση και αφού έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων. Οι εμπλεκόμενοι μπορούν να παρουσιάζουν την Κάρτα Εμβολιασμού που δίνεται στα Εμβολιαστικά Κέντρα.
  2. Αποδεικτικό ότι ένα άτομο έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να παρουσιάζουν το γραπτό μήνυμα αποδέσμευσης ή το γραπτό μήνυμα ανάρρωσης που τους αποστέλλεται από το Υπουργείο Υγείας στο κινητό τους τηλέφωνο.
  3. Εάν δεν ισχύει ένα από τα πιο πάνω, οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να προσκομίζουν πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ωρών.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους διαγωνιζόμενους του Γυμνασίου και Λυκείου εντός και εκτός των αιθουσών εξέτασης.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους μαθητές Ε' και Στ' Δημοτικού κατά τη διακίνησή τους προς και από τις αίθουσες εξέτασης. Όταν εισέλθουν στην αίθουσα και καθίσουν στο θρανίο μπορούν να αφαιρέσουν τη μάσκα τους.  (συστήνεται η χρήση της μάσκας και εντός της αίθουσας εξέτασης)
  • Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά νωρίτερα πριν την έναρξη της εξέτασης.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.
  • Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

* Σας παρακαλούμε όπως διαβάσετε το Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγείας για τον Επαρχιακό Διαγωνισμό Μαθηματικών 2021

   ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

** Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ΜΟΝΟ οι μαθητές και μαθήτριες που δήλωσαν συμμετοχή εντός της προθεσμίας και βρίσκονται στις λίστες συμμετεχόντων. Κατάλογος συμμετεχόντων για επιβεβαίωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ (www.cms.org.cy) και θα ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες με μήνυμα sms ή emal. 

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι