ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2022

28 Ιουνίου 2022

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των άρθρων που υποβλήθηκαν για τον διαγωνισμό συγγραφής δημοσιογραφικού άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα: «Τα Μαθηματικά στη διαδικτυακή μάθηση», ανακοινώνει τους μαθητές/συγγραφείς που προκρίνονται στον ζωντανό τελικό. Ο κατάλογος ονομάτων παρουσιάζεται με αλφαβητική σειρά.

Οι φιναλίστ καλούνται να παρουσιάσουν και να υποστηρίξουν προφορικά το άρθρο τους και τις θέσεις τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής κριτών. Ο κάθε μαθητής θα παρουσιάσει προφορικά χωρίς σημειώσεις τα κύρια σημεία του άρθρου του/της σε χρόνο 3-4 λεπτά.

Η τελική φάση του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, στο CINE STUDIO στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στη Λευκωσία (Λεωφόρος Μακεδονίτισσας 46 Λευκωσία).

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της διαδικασίας.

* Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να έχει μαζί του μέσα στην αίθουσα μέχρι δύο (2) άτομα επιπλέον ως θεατές.

**Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που θα παρευρεθούν στην Τελική Φάση του διαγωνισμού, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσουν γραπτώς με email στο cms@cms.org.cy μέχρι την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ποιοί μαθητές/συγγραφείς έχουν προκριθεί στην τελική φάση. 

Τα βραβεία είναι:

(α)  1ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα και Tablet

(β)  2ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα

(γ)  3ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας

Περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό και τους Όρους και Κανονισμούς μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι