ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2021

5 Ιουνίου 2021

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των άρθρων που υποβλήθηκαν για το διαγωνισμό συγγραφής δημοσιογραφικού άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα: «Τα Μαθηματικά στις Οικονομικές Επιστήμες», ανακοινώνει τους έξι μαθητές/συγγραφείς για Γυμνάσιο και τους έξι μαθητές/συγγραφείς για Λύκειο που προκρίνονται στον ζωντανό τελικό. Ο κατάλογος ονομάτων παρουσιάζεται με αλφαβητική σειρά.

Οι φιναλίστ κάθε επιπέδου καλούνται να παρουσιάσουν και να υποστηρίξουν προφορικά το άρθρο τους και τις θέσεις τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής κριτών. Ο κάθε μαθητής θα παρουσιάσει προφορικά χωρίς σημειώσεις τα κύρια σημεία του άρθρου του/της σε χρόνο 3-4 λεπτά.

Η τελική φάση του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, από τις 17:00 μέχρι τις 18:00, στο Aliathon Resort στην Πάφο, στην αίθουσα Aphrodite Hall (Multifunctional Conference Centre) (Λεωφόρος Θεάς Αφροδίτης, 8201, Γεροσκήπου, Πάφος).

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της διαδικασίας, στο πλαίσιο της Τελετής Βράβευσης του 13ου Ευρωπαϊκού Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά και τις Επιστήμες - EUROMATH&EUROSCIENCE 2021. 

*Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τις συναθροίσεις και των σχετικών Πρωτοκόλλων Ασφάλειας και Υγείας, ο κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να έχει μαζί του μέσα στην αίθουσα μέχρι δύο (2) άτομα επιπλέον ως θεατές.

**Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που θα παρευρεθούν στην Τελική Φάση του διαγωνισμού, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσουν γραπτώς με email στο cms@cms.org.cy.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ποιοί μαθητές/συγγραφείς, ανά επίπεδο, έχουν προκριθεί στην τελική φάση. 

Τα βραβεία για το κάθε επίπεδο είναι:

(α)  1ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα και Tablet

(β)  2ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα

(γ)  3ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας

Περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό και τους Όρους και Κανονισμούς μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι