Α' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ IMC KEY STAGE II ΚΑΙ KEY STAGE III 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία καλεί όλους τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού, και όλους τους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου, που διακρίθηκαν στους  Παγκύπριους Διαγωνισμούς, που έγιναν στις 17 Δεκεμβρίου 2022,  να παρακαθίσουν τον Α΄ Διαγωνισμό Επιλογής, για τον Διεθνή Διαγωνισμό IMC 2023 – Key Stage II και Key Stage III, που θα γίνει την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ώρα 15:45 – 17:45, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία και στο Λύκειο Λινόπετρας στη Λεμεσό.

Οι μαθητές και μαθήτριες από τις Επαρχίες Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο θα παρακαθίσουν την εξέταση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία. Οι μαθητές και μαθήτριες από τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου θα παρακαθίσουν την εξέταση στο Λύκειο Λινόπετρας στη Λεμεσό. 

Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εξέτασης τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του Διαγωνισμού.

*Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο Β΄ Διαγωνισμός Επιλογής θα γίνει την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, και όχι στις 12 Απριλίου όπως ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων 2022-2023. Θα σταλεί ξανά υπενθύμιση.

Εκ του ΔΣ της ΚΥΜΕ.

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι