32ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2022

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2022

Για Ε΄ και Στ΄ τάξη Δημοτικού, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη Γυμνασίου και Α΄ τάξη Λυκείου

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει την οργάνωση του 32ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό. Θα ληφθούν υπόψη τυχόν κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου, όπως αυτές καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Το 32ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο θα λειτουργήσει φέτος σε τρεις φάσεις:

  • Από 4 - 9 Ιουλίου 2022, ΜΟΝΟ για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού  και Α΄ Γυμνασίου.
  • Από 11 - 16 Ιουλίου 2022, για μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.
  • Από 18 - 23 Ιουλίου 2022, για μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

Οι μαθητές θα διαμένουν στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό και τα μαθήματα (τρεις περίοδοι την ημέρα) θα γίνονται κυρίως στους χώρους του ξενοδοχείου.

Διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής:

  1. Για τους/τις μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και Στ’ Δημοτικού, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 32ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2022, θα πρέπει να σταλεί είτε από το σχολείο είτε από τους γονείς τους, συμπληρωμένο το ατομικό δελτίο δήλωσης συμμετοχής στο email: cms@cms.org.cy.
  2. Για τους/τις μαθητές και μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου μέχρι Α’ Λυκείου, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 32ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2022, θα πρέπει να σταλεί από το σχολείο του/της μαθητή/τριας το ατομικό δελτίο δήλωσης συμμετοχής μαζί με το ομαδικό έντυπο συμμετοχής, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται, στο email: cms@cms.org.cy.
  3. Μαθητές/τριες της Α’ Γυμνασίου μέχρι Α’ Λυκείου, μπορούν να στείλουν και από μόνοι τους το ατομικό δελτίο δήλωσης συμμετοχής, επισυνάπτοντας το ενδεικτικό βαθμών τους (1ου Τετραμήνου). Θα πρέπει να σταλούν με email στο cms@cms.org.cy.
  4. Κριτήριο για την έγκριση των μαθητών και μαθητριών της Α’ Γυμνασίου μέχρι Α’ Λυκείου, είναι ο βαθμός επίδοσής τους στο μάθημα των Μαθηματικών.

* Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής, όσοι μαθητές και μαθήτριες εγκριθούν για συμμετοχή στο 32ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολεϊο 2022, θα ενημερωθούν για να κρατήσουν τη θέση τους στη συγκεκριμένη εβδομάδα πληρώνοντας €100 για κράτηση της θέσης.

Θα τους καλέσουμε επίσης να δηλώσουν τα άτομα με τα οποία επιθυμούν να είναι στο ίδιο δωμάτιο μαζί, με βάση τις προτεινόμενες επιλογές που δίνουμε για τη διαμονή τους. Το δωμάτιο των μαθητών που θα μένουν μαζί θα πρέπει να είναι συμφωνημένο με εγκρίσεις από όλους τους γονείς των μαθητών.

Όσοι μαθητές και μαθήτριες επιλεγούν να συμμετάσχουν στο 32ο  Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, θα πρέπει να παρουσιάσουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΑΘΜΩΝ από το σχολείο, κατά την προσέλευση τους στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό. 

Κόστος συμμετοχής ανά μαθητή:

  • ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ - € 325  ανά μαθητή
  • ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ - € 300  ανά μαθητή
  • ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ - € 300 ανά μαθητή

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:

– Full Board (πρόγευμα, γεύμα και δείπνο μαζί με νερό. Επιπλέον επισιτιστικά, όπως αναψυκτικά, σνακ ή επιπρόσθετα γεύματα, δεν συμπεριλαμβάνονται)

– Ασφάλεια για μαθητές που συμμετέχουν στην κατασκήνωση

– Υλικό

– Wi-fi

– Διπλώματα

Μεταφορές των μαθητών από και προς τα ξενοδοχεία δεν καλύπτονται και δεν προσφέρονται

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρώτη προθεσμία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022.

Με την έγκριση του/της μαθητή/τριας για συμμετοχή στο 32ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, θα πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή €100, ανά άτομο, για την κράτηση της θέσης και του δωματίου. 

 

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με:

1ος τρόπος: Κατάθεση του ποσού των €100 στο λογαριασμό της ΚΥΜΕ :

  • Τράπεζα Κύπρου:  ΙΒΑΝ CY07 0020 0158 0000 0001 0018 1200,
  • Θα πρέπει να υποδείξετε σε ποιο όνομα γίνεται η κατάθεση.

2ος τρόπος: με ηλεκτρονική πληρωμή μέσω της JCC πατώντας ΕΔΩ.

 

*Η πληρωμή του υπόλοιπου ποσού θα πρέπει να γίνει μέχρι 7 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα συμμετοχής του μαθητή στην εβδομάδα που έχει επιλέξει για το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2022.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ και επιστροφή προκαταβολής €100 μέχρι 7 μέρες πριν την πρώτη μέρα της εβδομάδας κατά την οποία θα συμμετέχει ο μαθητής στο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

** Όλες οι δραστηριότητες του 32ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη και εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο αυτή, όπως αυτές ανακοινώνονται από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους. Για την καλύτερη ασφάλεια της υγείας των μαθητών, οι οργανωτές μπορεί να ζητήσουν από τους μαθητές να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κατά την προσέλευση τους στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2022

ΕΝΤΥΠΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ 32ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι