32ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2022 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (18 - 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022)

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει το πρόγραμμα των μαθητών και μαθητριών που θα συμμετέχουν στην 3η εβδομάδα (18-23 Ιουλίου 2022) του 32ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου στον Αγρό. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγείας για προστασία από το Covid-19, και σας παρακαλούμε όπως το διαβάσετε προσεκτικά.

*Θυμίζουμε ότι, για την ασφάλεια όλων, οι μαθητές και μαθήτριες θα πρέπει να προσέλθουν στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό την πρώτη ημέρα του σχολείου (18 Ιουλίου 2022) με αρνητικό τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) 24 ωρών. Ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται στο σημείο εγγραφών των μαθητών/τριων. 

Επίσης, λόγω της επαναφοράς των μασκών στους κλειστούς χώρους το Πρωτόκολλο του ξενοδοχείου επιβάλλει Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους τους μαθητές και μαθήτριες (Γυμνάσιο, Λύκειο) στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου και στις αίθουσες διδασκαλίας. Παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας μάσκες. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 18-23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

 

* Οι μαθητές θα πρέπει να αφιχθούν στο Ξενοδοχείο "ΡΟΔΟΝ" στον Αγρό, από τις 14:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα την 18η Ιουλίου 2022. Υπενθυμίζουμε ότι δεν καλύπτονται και δεν προσφέρονται μεταφορές των μαθητών από και προς το ξενοδοχείο.

** Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκες, τα βασικά ρούχα ένδυσής τους, σαμπουάν και αφρόλουτρα για το μπάνιο τους, αποσμητικό, μαγιό, αντηλιακό, πετσέτα, παντόφλες και καπέλο για τη χρήση της πισίνας, αθλητικά ρούχα, καπέλο και παπούτσια για τις αθλητικές δραστηριότητες, κασετίνα, τετράδια σημειώσεων και γεωμετρικά όργανα (ρίγα και διαβήτη σίγουρα) για το Σχολείο. Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία προσφέρει στους μαθητές τα τρία βασικά γεύματα της ημέρας (πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο). 

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΥΜΕ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι