31ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2021

Για Ε΄ και Στ΄ τάξη Δημοτικού, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη Γυμνασίου και Α΄ τάξη Λυκείου

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει την οργάνωση του 31ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό, λαμβάνοντας υπόψη και εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο αυτή, όπως αυτές καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΥΜΕ αποφάσισε και για τη φετινή χρονιά, λόγω των επιδημιολογικών καταστάσεων, να επιτρέψει σε όσους γονείς ή κηδεμόνες το επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και να διαμένουν στον ίδιο χώρο.

Το 31ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο θα λειτουργήσει φέτος σε τρεις φάσεις:

  • Από 5 - 10 Ιουλίου 2021, ΜΟΝΟ για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού  και Α΄ Γυμνασίου.
  • Από 12 - 17 Ιουλίου 2021, για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού, Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.
  • Από 19 - 24 Ιουλίου 2021, για μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

Οι μαθητές θα διαμένουν στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό και τα μαθήματα (τρεις περίοδοι την ημέρα) θα γίνονται κυρίως στους χώρους του ξενοδοχείου.

Οι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 31ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο θα πρέπει να επιλέξουν, εκτός από την εβδομάδα στην οποία επιθυμούν να συμμετέχουν, και μία από τις προτεινόμενες επιλογές για τη διαμονή τους.

Για τη συμμετοχή των μαθητών/τριων φέτος ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές ατομικές συμμετοχές. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι είτε ως οικογενειακό δωμάτιο είτε ως συμφωνημένο μαθητικό δωμάτιο με εγκρίσεις από όλους τους γονείς των μαθητών. Έτσι οι αιτήσεις θα πρέπει να  συμπληρώνονται και θα στέλνονται με τα ονόματα των μαθητών/τριων ανά δωμάτιο.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθητές και μαθήτριες της Α' Γυμνασίου μέχρι την Α΄Λυκείου θα πρέπει να αποστείλουν και το ενδεικτικό βαθμών τους (1ου Τετραμήνου) μαζί με τη δήλωση συμμετοχής για το 31ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο. Όσοι μαθητές και μαθήτριες επιλεγούν να συμμετάσχουν στο 31ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, θα πρέπει να παρουσιάσουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΑΘΜΩΝ από το σχολείο, κατά την προσέλευση τους στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό. 

Προσφέρονται επίσης πακέτα διαμονής για τη συμμετοχή μαθητών/τριων με τη συνοδεία των γονιών ή κηδεμόνων τους.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:

– Full Board (πρόγευμα, γεύμα και δείπνο μαζί με νερό. Επιπλέον επισιτιστικά, όπως αναψυκτικά, σνακ ή επιπρόσθετα γεύματα, δεν συμπεριλαμβάνονται)

– Ασφάλεια για μαθητές που συμμετέχουν στην κατασκήνωση

– Υλικό

– Wi-fi

– Διπλώματα

Μεταφορές των μαθητών από και προς τα ξενοδοχεία δεν καλύπτονται και δεν προσφέρονται

(το συνολικό κόστος συμμετοχής, ανάλογα με την επιλογή δωματίου, μπορείτε να το βρείτε στη δήλωση συμμετοχής πιο κάτω)

Πρώτη προθεσμία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την έγκριση του/της μαθητή/τριας για συμμετοχή στο 31ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, θα πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή €100, ανά άτομο, για την κράτηση του δωματίου. 

 

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με:

1ος τρόπος: Κατάθεση του ποσού των €100 στο λογαριασμό της ΚΥΜΕ :

  • Τράπεζα Κύπρου:  ΙΒΑΝ CY07 0020 0158 0000 0001 0018 1200,
  • Θα πρέπει να υποδείξετε σε ποιο όνομα γίνεται η κατάθεση.
  •  

2ος τρόπος: με ηλεκτρονική πληρωμή μέσω της JCC πατώντας ΕΔΩ.

 

*Η πληρωμή του υπόλοιπου ποσού θα πρέπει να γίνει μέχρι 7 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα συμμετοχής του μαθητή στην εβδομάδα που έχει επιλέξει για το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2021.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ και επιστροφή προκαταβολής €100 μέχρι 7 μέρες πριν την πρώτη μέρα της εβδομάδας κατά την οποία θα συμμετέχει ο μαθητής στο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2021. Μετά την ημερομηνία αυτή η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

** Όλες οι δραστηριότητες του 31ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη και εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο αυτή, όπως αυτές ανακοινώνονται από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους. Για την καλύτερη ασφάλεια της υγείας των μαθητών, οι οργανωτές μπορεί να ζητήσουν από τους μαθητές να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κατά την προσέλευση τους στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ 31ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι