31ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2021 - Τελική λίστα και Πρόγραμμα 1ης Εβδομάδας (5-10 Ιουλίου 2021)

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει την τελική λίστα και το πρόγραμμα των μαθητών που θα συμμετέχουν στην 1η εβδομάδα (5-10 Ιουλίου 2021) του 31ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου στον Αγρό. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και το Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγείας για προστασία από το Covid-19, και σας παρακαλούμε όπως το διαβάσετε προσεκτικά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των επιπέδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) θα πρέπει να κατέχουν κατά την ημέρα έναρξης της εβδομάδας που συμμετέχουν στο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο:

  • είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών,
  • ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα άφιξης (5 Ιουλίου 2021),
  • είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού,
  • είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής θετικής διάγνωσής τους.

ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (05-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021) 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 05-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

* Οι μαθητές θα πρέπει να αφιχθούν στο Ξενοδοχείο "ΡΟΔΟΝ" στον Αγρό, από τις 14:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα την 5η Ιουλίου 2021. Υπενθυμίζουμε ότι δεν καλύπτονται και δεν προσφέρονται μεταφορές των μαθητών από και προς το ξενοδοχείο.

** Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκες, τα βασικά ρούχα ένδυσής τους, σαμπουάν και αφρόλουτρα για το μπάνιο τους, αποσμητικό, μαγιό, αντηλιακό, πετσέτα, παντόφλες και καπέλο για τη χρήση της πισίνας, αθλητικά ρούχα, καπέλο και παπούτσια για τις αθλητικές δραστηριότητες, κασετίνα και τετράδια σημειώσεων για το Σχολείο. Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία προσφέρει στους μαθητές τα τρία βασικά γεύματα της ημέρας (πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο). 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι