24ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

24ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

24 – 26 Φεβρουαρίου 20232

Ξενοδοχείο "ALIATHON", Πάφος

Υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου, κύριου Φαίδωνα Φαίδωνος 

Σας πληροφορούμε ότι το 24ο  Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης μαζί με το 18ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2023, MATHeatre Cyprus 2023, SCIENCE-Factor Cyprus 2023 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2023, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο "ALIATHON», στην Πάφο, από τις 24 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2023. Τα Συνέδρια τελούν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου, κύριου Φαίδωνα Φαίδωνος. 

Το θέμα του συνεδρίου είναι Μαθηματική Παιδεία και Επιστήμη σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, Δημοτική, Μέση και Τριτοβάθμια. Το συνέδριο οργανώνεται από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Ίδρυμα ΘΑΛΗΣ, τον Σύνδεσμο Μαθηματικών Κύπρου, και την Κυπριακή Αστροναυτική Εταιρεία.

Το Συνέδριο αποτελείται από τέσσερα παράλληλα Συμπόσια, Συμπόσιο Μαθηματικής Παιδείας, Συμπόσιο Μαθηματικής Επιστήμης,  Συμπόσιο Αστροναυτικής και Διαστήματος και Μαθητικό Συνέδριο για τους Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με παρουσιάσεις εργασιών και παρουσιάσεις αφίσας (Poster Presentations). Για το Μαθητικό Συνέδριο κυκλοφορεί ξεχωριστή ανακοίνωση. 

Οι παρουσιάσεις και η παρακολούθηση του Συνεδρίου θα είναι δια ζώσης.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Εισηγήσεις με πλήρη κείμενα γίνονται δεκτές μέχρι 3 Φεβρουαρίου 2023, με προπληρωμένη εγγραφή.

H εγγραφή μπορεί να προπληρωθεί, είτε απευθείας στα γραφεία της ΚΥΜΕ, είτε ηλεκτρονικά μέσω της JCC, είτε με κατάθεση σε τράπεζα. (Για κατάθεση στην Τράπεζα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με e-mail στο cms@cms.org.cy για να εκδοθεί σχετικό τιμολόγιο)

Οι εισηγήσεις θα τύχουν αξιολόγησης και πρέπει να είναι διάρκειας 15 λεπτών η καθεμιά και μπορούν να είναι σε θέματα ερευνητικού περιεχομένου στον ευρύτερο τομέα της Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης. Νέες εξελίξεις με θέματα σε καθαρά και εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Στατιστική και θέματα Αστροναυτικής και Διαστήματος είναι ευπρόσδεκτα. Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση του Συνεδρίου πιο κάτω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALIATHON", ΠΑΦΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - Στο σημείο "Ειδικός κωδικός" ή "Booking code" συμπληρώστε τον κωδικό "ΜΑΤΗ23" για να κάνετε την κράτησή σας με τις ειδικές τιμές που προσφέρει το ξενοδοχείο για το Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικών. 

Για βοήθεια με την κράτηση σας στο ξενοδοχείο μπορείτε να δείτε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ 

Τέλη Εγγραφής συνέδρου:

Α) €20 για μέλη της ΚΥΜΕ (τακτικά ή έκτακτα) που είναι «ταμιακά εντάξει», έχουν πληρωμένες τις συνδρομές του 2022 και 2023

Β) €30 για μη μέλη της ΚΥΜΕ ή για μέλη που δεν έχουν εξοφλημένη τη συνδρομή τους για τα έτη 2021 και 2022.

Γ) €20 για τους μαθητές σχολείων.

Δ) Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφής για όσους εκπαιδευτικούς δηλώσουν συμμετοχή και παρακολουθήσουν το Εργαστήρι του Ευρωπαϊκού Έργου STEAME GOES HYBRID στον παρακάτω σύνδεσμο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (για 30 συμμετοχές).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡI ΤΟΥ STEAME GOES HYBRID

*Για ηλεκτρονική πληρωμή μέσω JCC πατήστε ΕΔΩ 

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι