22ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

          22ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

                                                        7 – 9 Φεβρουαρίου 2020

                                           «Constantinos the Great Beach Hotel», Πρωταράς

_______________________________________________________________________________

Σας πληροφορούμε ότι το 22ο  Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης μαζί με το 16ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2020, MATHeatre Cyprus 2020, SCIENCE-Factor Cyprus 2020 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2020 θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «Constantinos the Great Beach Hotel», στον Πρωταρά από τις 7 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2020.

Το θέμα του συνεδρίου είναι Μαθηματική Παιδεία και Επιστήμη σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, Δημοτική, Μέση και Τριτοβάθμια. Το συνέδριο οργανώνεται από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Ίδρυμα ΘΑΛΗΣ, το Σύνδεσμο Μαθηματικών Κύπρου, και την Κυπριακή Αστροναυτική Εταιρεία.

Το Συνέδριο αποτελείται από τέσσερα παράλληλα Συμπόσια, Συμπόσιο Μαθηματικής Παιδείας, Συμπόσιο Μαθηματικής Επιστήμης,  Συμπόσιο Αστροναυτικής και Διαστήματος και Μαθητικό Συνέδριο για τους Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με παρουσιάσεις εργασιών και παρουσιάσεις αφίσας (Poster Presentations). Για το Μαθητικό Συνέδριο κυκλοφορεί ξεχωριστή ανακοίνωση. 

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Εισηγήσεις με πλήρη κείμενα γίνονται δεκτές μέχρι 16 Ιανουαρίου 2020, με προπληρωμένη εγγραφή. H εγγραφή μπορεί να προπληρωθεί, είτε απευθείας στα γραφεία της ΚΥΜΕ, είτε ηλεκτρονικά μέσω της JCC, είτε με κατάθεση σε τράπεζα. (Για κατάθεση στην Τράπεζα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με e-mail στο cms@cms.org.cy για να εκδοθεί σχετικό τιμολόγιο)

Οι εισηγήσεις θα τύχουν αξιολόγησης και πρέπει να είναι διάρκειας 15 λεπτών η καθεμιά και μπορούν να είναι σε θέματα ερευνητικού περιεχομένου στον ευρύτερο τομέα της Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης. Νέες εξελίξεις με θέματα σε καθαρά και εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Στατιστική και θέματα Αστροναυτικής και Διαστήματος είναι ευπρόσδεκτα. Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση του Συνεδρίου πιο κάτω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CONSTANTINOS THE GREAT BEACH HOTEL", ΠΡΩΤΑΡΑΣ

Τέλη Εγγραφής συνέδρου:

Α) €20 για μέλη της ΚΥΜΕ (τακτικά ή έκτακτα) που είναι «ταμιακά εντάξει», έχουν πληρωμένες τις συνδρομές του 2019 και 2020

Β) €30 για μη μέλη της ΚΥΜΕ ή για μέλη που δεν έχουν εξοφλημένη τη συνδρομή τους για τα έτη 2018 και 2019.

Γ) €20 για τους μαθητές σχολείων.

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι