17ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

17ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

11 – 13 Φεβρουαρίου 2022

Ξενοδοχείο "ALIATHON", Πάφος

Σας πληροφορούμε ότι το 17ο  Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά μαζί με το 23ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2022, MATHeatre Cyprus 2022, SCIENCE-Factor Cyprus 2022 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2022, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο "ALIATHON», στην Πάφο, από τις 11 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2022.

Μαθητές  Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες αφού δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, νοουμένου ότι η πρότασή τους γίνει αποδεχτή. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι παρουσιάσεις των μαθητών μπορούν να γίνουν σε μορφή:

  1. Τύπου Α: Παρουσίαση εργασίας σε αίθουσα  (15 λεπτά χρόνος),
  2. Τύπου Β: Παρουσίαση ΑΦΙΣΑΣ (poster presentation) (περίοδος επισκέψεων 90 λεπτά).

ΝΕΑ Προθεσμία για την υποβολή των τίτλων εργασιών των 15 λεπτών μαζί με την περίληψη ή για υποβολή παρουσίασης σε αφίσα, είναι η Τετάρτη, 2 Φεβρουαριου 2022.

Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου της εργασίας των 15 λεπτών ή για την ετοιμασία παρουσίασης σε αφίσα, μπορείτε να βρείτε πιο κάτω.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Στη διάρκεια των εργαστηρίων και των συζητήσεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί αναμένεται να έχουν ενεργό συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του Παγκύπριου Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά, θα πραγματοποιηθούν και οι διαγωνισμοί MATHFactor Cyprus 2022, MATHeatre Cyprus 2022, SCIENCE-Factor Cyprus 2022 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2022. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy.

*Το κόστος συμμετοχής των μαθητών στο Συνέδριο είναι €20 το άτομο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Α

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Β

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALIATHON", ΠΑΦΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - Στο σημείο "Ειδικός κωδικός" ή "Booking code" συμπληρώστε τον κωδικό "ΜΑΤΗ22" για να κάνετε την κράτησή σας με τις ειδικές τιμές που προσφέρει το ξενοδοχείο για το Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικών. 

 

*Για ηλεκτρονική πληρωμή συμμετοχής στο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο μέσω JCC πατήστε ΕΔΩ 

** Κατά τη διάρκεια του Παγκύπριου Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγείας.

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι