16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

        16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ  ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

                                                        7 – 9 Φεβρουαρίου 2020

                                           «Constantinos the Great Beach Hotel», Πρωταράς

_______________________________________________________________________________

Σας πληροφορούμε ότι το 16ο  Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά μαζί με το 22ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2020, MATHeatre Cyprus 2020, SCIENCE-Factor Cyprus 2020 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2020 θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «Constantinos the Great Beach Hotel», στον Πρωταρά από τις 7 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2020.

Μαθητές  Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες αφού δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, νοουμένου ότι η πρότασή τους γίνει αποδεχτή. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι παρουσιάσεις των μαθητών μπορούν να γίνουν σε μορφή:

  1. Τύπου Α: Παρουσίαση εργασίας σε αίθουσα (15 λεπτά χρόνος),
  2. Τύπου Β: Παρουσίαση ΑΦΙΣΑΣ (poster presentation) (περίοδος επισκέψεων 90 λεπτά).

Προθεσμία για την υποβολή των τίτλων εργασιών των 15 λεπτών μαζί με την περίληψη ή για υποβολή παρουσίασης σε αφίσα, είναι η 16η Ιανουαρίου 2020.

Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου της εργασίας των 15 λεπτών ή για την ετοιμασία παρουσίασης σε αφίσα, μπορείτε να βρείτε πιο κάτω.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Στη διάρκεια των εργαστηρίων και των συζητήσεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί αναμένεται να έχουν ενεργό συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του Παγκύπριου Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά, θα πραγματοποιηθούν και οι διαγωνισμοί MATHFactor Cyprus 2020, MATHeatre Cyprus 2020, SCIENCE-Factor Cyprus 2020 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2020. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy

*Το κόστος συμμετοχής των μαθητών στο Συνέδριο είναι €20 το άτομο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Α

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Β

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CONSTANTINOS THE GREAT BEACH HOTEL", ΠΡΩΤΑΡΑΣ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι