15ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

                     15ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

                                                     25 – 26 Ιανουαρίου 2019

                                          Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Λευκωσία

Σας πληροφορούμε ότι το 15ο  Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά μαζί με το 21ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2019, MATHeatre Cyprus 2019, SCIENCE-Factor Cyprus 2019 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στη Λευκωσία, στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2019.

Μαθητές  Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες αφού δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, νοουμένου ότι η πρότασή τους γίνει αποδεχτή. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι παρουσιάσεις των μαθητών μπορούν να γίνουν σε μορφή:

  1. Τύπου Α: Παρουσίαση εργασίας σε αίθουσα (20 λεπτά χρόνος),
  2. Τύπου Β: Παρουσίαση ΑΦΙΣΑΣ (poster presentation) (περίοδος επισκέψεων 90 λεπτά).

Προθεσμία για την υποβολή των τίτλων εργασιών των 20 λεπτών μαζί με την περίληψη ή για υποβολή παρουσίασης σε αφίσα, είναι η 11η Ιανουαρίου 2019.

Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου της εργασίας των 20 λεπτών ή για την ετοιμασία παρουσίασης σε αφίσα, μπορείτε να βρείτε πιο κάτω.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει εμπλουτιστεί με εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Στη διάρκεια των εργαστηρίων και των συζητήσεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί αναμένεται να έχουν ενεργό συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του Παγκύπριου Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά, θα πραγματοποιηθούν και οι διαγωνισμοί MATHFactor Cyprus 2019, MATHeatre Cyprus 2019, SCIENCE-Factor Cyprus 2019 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2019. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy.

*Το κόστος συμμετοχής των μαθητών στο Συνέδριο είναι €5 το άτομο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Α

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Β

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι