ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2020

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των άρθρων που υποβλήθηκαν για το διαγωνισμό συγγραφής δημοσιογραφικού άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα: «Ο ρόλος των Μαθηματικών στην Ιατρική», ανακοινώνει τους δέκα μαθητές/συγγραφείς για Γυμνάσιο και τους εννέα μαθητές/συγγραφείς για Λύκειο που προκρίνονται στον ζωντανό τελικό. Ο κατάλογος ονομάτων παρουσιάζεται με αλφαβητική σειρά.

Οι φιναλίστ κάθε επιπέδου καλούνται να παρουσιάσουν και να υποστηρίξουν προφορικά το άρθρο τους και τις θέσεις τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής κριτών. Ο κάθε μαθητής θα παρουσιάσει προφορικά χωρίς σημειώσεις τα κύρια σημεία του άρθρου του/της σε χρόνο 3-4 λεπτά. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με τη λήξη της διαδικασίας.

Η τελική φάση του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, στο Αμφιθέατρο της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής Φόρουμ στη Λευκωσία (Λεωφόρος Λεμεσού 290, 2571, Νήσου, Παλαιός Δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού).

Ο ζωντανός τελικός για το επίπεδο Γυμνασίου θα διεξαχθεί από τις 18:00 μέχρι τις 19:30 και ο τελικός για το επίπεδο Λυκείου από τις 19:30 μέχρι τις 21:00.

*Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τις συναθροίσεις και των σχετικών Πρωτοκόλλων Ασφάλειας και Υγείας, ο κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να έχει μαζί του μέσα στην αίθουσα μέχρι δύο (2) άτομα επιπλέον ως θεατές.

**Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που θα παρευρεθούν στην Τελική Φάση του διαγωνισμού, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσουν γραπτώς με email στο cms@cms.org.cy.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ποιοί μαθητές/συγγραφείς, ανά επίπεδο, έχουν προκριθεί στην τελική φάση. 

Τα βραβεία για το κάθε επίπεδο είναι:

(α)  1ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα και ταμπλέτα-υπολογιστής  

(β)  2ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα

(γ)  3ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας

Περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό και τους Όρους και Κανονισμούς μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι